itsabeautifulday-afspraakmaken

Ontvang de nieuwsbrief + €7,50 korting
bij de 1e gezichtsbehandeling

itsabeautifulday-openingstijden

Wie is

Wat leuk dat je mijn website bezoekt en meer over mij en mijn salon te weten wilt komen! Mijn naam is nicolevannierop-itsabeautifulday-01 Nicole van Nierop en werk sinds 2015 met heel veel plezier in mijn eigen salon met uitzicht op het prachtige Braassemermeer.

Mijn passie ligt bij huidverbetering. Mijn interesse voor voeding en leefstijl en de invloed hiervan op je gezondheid was al eerder gewekt tijdens de opleiding Gewichtsconsulente. De wonderlijke wereld van het menselijk lichaam, en met name de huid, vind ik fascinerend en dus besloot ik mijn hart te volgen en de opleiding voor schoonheidsspecialiste te volgen met aansluitend de specialisatie Huidverbeterende massage: bindweefselmassage & pincementsmassage  https://www.anbos.nl/consument/behandelingen/huid-verbeterende-massage 

Een bezoek aan de salon gaat al lang niet meer alleen om ontspanning en verzorging. Mijn klanten en ik willen ook graag échte verbetering zien. Wie wil er nu niet een frisse, gezonde teint en een mooie glans?!

Heb je een rode huid met couperose of rosacea, een onzuivere huid met ontstekingen, een huid met tekenen van veroudering zoals rimpels en pigmentvlekken? Dan zijn er allerlei mooie producten om je huid te reinigen, te verzorgen en te beschermen. Maar als je de binnenkant steeds uit balans brengt door (voor jou) verkeerde voeding te eten, je voortdurend stress hebt, te weinig ontspant, te weinig of niet goed slaapt en te weinig beweegt, dan zul je niet die o zo gewenste mooie huid krijgen…… Rimpels? Uiteindelijk krijgen we die allemaal. Maar laat het dan rimpels van het lachen en levenservaring zijn en níet van vervroegde veroudering door een verkeerde leefstijl. Op een natuurlijke manier mooi oud worden met doeltreffende en resultaatgerichte salonbehandelingen én de juiste vezorging thuis. Daar kan ik je bij helpen. SAMEN kunnen wij er voor zorgen dat jouw huid weer in goede conditie komt en blijft!

Daarbij wil ik de fijne wellnessbeleving niet uit het oog verliezen. Een salonbehandeling waarbij al je zintuigen verwend worden. En met fijne massages, zodat je je heerlijk kunt ontspannen. Ontspanning is nu eenmaal ook onmisbaar voor het krijgen én behouden van een gezonde, stralende huid.

Wil jij “even snel” een behandeling en dan vlug weer dóór naar een volgend agendapunt? Dan zijn wij wellicht geen goede match….. Vind jij het echter heerlijk om in alle rust te genieten en te werken aan een mooie huid? Ik neem graag uitgebreid de tijd voor jou, zodat ik je mijn volledige aandacht kan geven en je met een fijn en ontspannen gevoel weer naar huis gaat.

Een professioneel salonmerk waarbij ik diezelfde passie voor de huid voel, waar ik blíj van word, mag natuurlijk niet ontbreken. Producten die de huid in haar natuurlijke functie ondersteunen. Producten met mooie, natuurlijke ingrediënten met respect voor de natuur, het milieu, dier & mens. Voor mij zijn dat het 100% Nederlandse merk Cenzaa & de maskers van BeautyFace.

It’s a Beautiful Day is aangesloten bij de branchevereniging ANBOS. Bij een ANBOS schoonheidsspecialiste weet je dat je in goede handen bent: vakgediplomeerd en professioneel. Ieder jaar investeer ik in trainingen. De beautybranche is dynamisch en mijn zin in èn het nut van kennis vergaren blijft onverminderd groot.

Zie ik jou binnenkort bij It’s a Beautiful Day? Je bent van harte welkom!

 

Facebook It's a Beautiful Day - Schoonheidssalon
Facebook It's a Beautiful Day - Schoonheidssalon