itsabeautifulday-afspraakmaken

Ontvang de nieuwsbrief + €7,50 korting
bij de 1e gezichtsbehandeling

itsabeautifulday-openingstijden

Wie is

nicolevannierop-itsabeautifulday-01Zoals zoveel mensen rond hun 40e jaar had ik ook een periode waarin ik dacht aan wat ik tot dan toe allemaal gedaan en beleefd had en wat ik nog zou willen of te wensen had voor de toekomst.

Eerder had ik al de opleiding Gewichtsconsulente afgerond, maar het leek me interessanter om dit te kunnen combineren met iets anders. Een opleiding tot schoonheidsspecialiste heeft me altijd al aangetrokken. Deze beroepen vullen elkaar heel goed aan, aangezien een gezonde leefstijl absoluut terug te zien is in de conditie van de huid.

Na uitgebreide oriëntatie heb ik de knoop doorgehakt en ben begonnen aan de opleiding Schoonheidsspecialiste bij de Haarlemse Akademie. Aansluitend heb ik de specialisatie Huidverbeterende massage gevolgd: dit is een combinatie van bindweefselmassage + pincementsmassage.

nicolevannierop-itsabeautifulday-02En nu is het dan zover dat ik mijn eigen salon heb opgestart. Een salon met buitengewoon uitzicht over het Braassemermeer. Heel rustgevend, dus een erg mooie aanvulling op de behandelingen!

De keuze voor het merk Cenzaa was min of meer liefde op het eerste gezicht. Cenzaa biedt precies waar ik naar op zoek was, zoals goede huidverbeterende producten met 100% natuurlijke ingrediënten in zuurstofdichte verpakking, zodat de werkstoffen behouden blijven, respect voor milieu, mens en dier, heerlijke welnessbeleving en daarnaast ook nog mooie aanvullende lijnen voor lichaamsverzorging (Body & Soul) en om het dagelijkse leven (nog) aangenamer te maken (Lifestyle). Cenzaa biedt echt een totaalpakket waarbij niet alleen de huid mooier wordt, maar ook al je zintuigen verwend worden. Daar word ik nu echt blij van!

Met de naam van mijn salon It’s a Beautiful Day hoop ik uit te stralen waar ik voor sta: de klanten een aangename tijd bezorgen en ze ontspannen en met een grote glimlach weer naar huis zien gaan.

Hopelijk tot ziens bij It’s a Beautiful Day!

Nicole van Nierop

Facebook It's a Beautiful Day - Schoonheidssalon
Facebook It's a Beautiful Day - Schoonheidssalon